Skip to content

COM HO FEM?

Fem espais especialment pensats per a tu i els teus

Som un estudi d'arquitectura amb seu a Sabadell

Fem espais especialment pensats per a tu i els teus, segons costums, hàbits, gustos, necessitats, il·lusions…

Ens agrada conèixe’t de molt a prop, com més sabem dels teus gustos i necessitats, millor serà la teva  llar, ja que igual que no hi ha dues persones iguals, no hi poden haver dues llars iguals, casa o pis. No creiem en les arquitectures estandarditzades construïdes en sèrie, cada racó, cada espai i cada material responen a unes necessitats molt personals.

La nostra visió de la vida reconeix i fa present que som éssers vius vivint en el planeta terra, un paradís situat al sistema solar, ens agrada mirar les estrelles i ser conscient de tot el que ens envolta, alhora que apreciem cada moviment de les fulles amb una suau brisa, el cantar dels ocells o observar els insectes fent rodar els engranatges del ecosistema terrestre del qual formem part i en volem formar part.

També entenem casa teva com un refugi on desconnectar de l’estrès del dia a dia i de retrobament amb un mateix.

És per això que pensem l’arquitectura, el paisatgisme, l’interiorisme i el mobiliari com una unitat en que tots els espais flueixin i es relacionin entre ells. Permetent fer evident, des de qualsevol espai, l’entorn on estem.

Creiem necessari utilitzar materials nobles i naturals i aprofitar al màxim els recursos dels que disposem. I minimitzar els recursos demandats. Resultant una arquitectura sostenible i amb uns baixos requeriments energètics.

Durant aquest procés, et facilitarem les millors tècniques per a que puguis entendre i visualitzar els plànols i així poder participar en les decisions del projecte.

Ens agrada conèixe’t

Com més sabem dels teus gustos i necessitats, millor serà la teva llar, ja que no hi ha dues persones iguals, no hi poden haver dues llars iguals.

materials nobles i naturals

Creiem necessari utilitzar materials nobles i naturals i aprofitar al màxim els recursos dels que disposem per minimitzar els recursos demandats.

entendre i visualitzar

Et facilitarem les millors tècniques per a que puguis entendre i visualitzar els plànols i així poder participar en les decisions del projecte.